Quan m’he posat a escriure la meva presentació m’he adonat que n’és de complicat definir-se a un mateix. Així que, un cop més, he hagut de recórrer a un bon parell de bons amics. Segons ells, sóc una persona noble, divertida, amb una certa candidesa, observadora, rigorosa i a la vegada creativa, sincera i de bon escoltar.

I sobre el que em fa feliç… m’agrada cantar, escriure, una bona conversa, el sol, les platges solitàries i conduir quan no es té pressa en arribar, ni importa gaire el destí final.

Vaig estudiar Humanitats i Periodisme a Barcelona, una ciutat que em té del tot enamorada. He treballat a la ràdio i al diferents gabinet de comunicació i em vaig estrenar com a blogger a l’Antic Garatge (www.anticgaratge.cat).

A aquest “taller de somnis” m’agradaria explicar i compartir alguns moments personals i especials. Instants quasi màgics que podrien haver passat inadvertits per la rutina o el ritme de vida accelerat però que apareixen sobtadament en la situació més quotidiana i que all seva bellesa em captiva.

Us convido a ser curiosos i a activar els cinc sentits. Perquè les coses més petites i senzilles són les que emocionen més profundament. I com deia el Petit Príncep, “l’essencial és invisible als ulls”.

E-mail: anabel@tallerdesomnis.com